02:33

1403/11/25

سایت آماده خبری

اعزام ۱۴۲ دانش‌آموز شهر اندیشه شهریار به اردوی راهیان نور

کاروان راهیان نور متشکل از ۱۴۲ دانش‌آموز پسر از شهر اندیشه طی مراسمی با حضور مسئولان و خانواده‌های دانش‌آموزان به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.

به گزارش خبر شهریار،بهروز کاویانی شهردار شهر اندیشه روز دوشنبه در حاشیه این مراسم گفت: این اردو برای دومین بار طی سال جاری و به همت مجموعه مدیریت شهری، آموزش و پرورش و سپاه ناحیه مقاومت امام هادی (ع) برنامه‌ریزی شده که شرکت کنندگان در قالب سه اتوبوس از مناطق عملیاتی سد کرخه، منطقه فتح المبین، هویزه، شلمچه اروند و دشت ذوالفقاری بازدید خواهند کرد.

وی افزود :دانش آموزان در این سفر معنوی بار دیگر با دلاورمردی‌های رزمندگان غیور اسلام آشنا خواهند شد و حماسه‌های ارزشمند آنان را در این مناطق با جان و دل لمس خواهند کرد.

شهردار اندیشه با تاکید بر نقش مهم اردوهای راهیان نور در انتقال ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یادآور شد: امروز باید نسل آینده ما بداند که این انقلاب با چه خون‌هایی به دست آمده است تا بتوانند در راستای حفظ و حراست آن به بهترین شکل بکوشند.

کاویانی اضافه کرد: اصلی‌ترین اهداف اعزام دانش‌آموزان حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی و افزایش روحیه ایثار و مقاومت برای آینده درخشان ایران و مقابله با جنگ نرم است.
گزارش ایرنا حاکی است که در آیین اعزام کاروان راهیان نور شهر اندیشه بهروز کاویانی شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی، فرمانده ناحیه سپاه مقاومت بسیج امام هادی (ع)، مسئولان دفتر امام جمعه شهر اندیشه، رئیس اداره آموزش و پرورش، رئیس حفظ اداره حفظ آثار ارزش‌های غرب استان تهران و خانواده‌های دانش‌آموزان حضور داشتند.

شهرستان شهریار در غرب استان تهران واقع شده و متشکل از شهرهای اندیشه، شهریار، باغستان، فردوسیه، وحیدیه، شاهدشهر و صباشهر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو کردن