رفتن به محتوا

18:17

1404/04/03

پایگاه خبری خبرشهریار

پلمب چند استخر عمومی درشهریار به دلیل رعایت نشدن استانداردهای بهداشتی

شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار از پلمب چند استخر عمومی به دلیل آلودگی آب و عدم رعایت استانداردهای بهداشتی خبر داد و از شهروندان خواست تا هرگونه تخلف در این زمینه را گزارش کنند.

به گزارش خبر شهریار،سعید شیخ غلامی روز دوشنبه از پلمب چندین استخر شنا به دلیل آلودگی آب و عدم رعایت استانداردهای لازم خبر داد.

وی افزود: این اقدام در پی بازرسی‌های منظم و هر ۱۵ روز یکبار از ۱۶ استخر فعال در این شهرستان صورت گرفته است.

شیخ غلامی گفت: بازرسی‌ها شامل کنترل کیفیت آب، از جمله سنجش کلر، pH، کدورت و نمونه‌برداری میکروبی و همچنین بررسی بهداشت محیط و فردی است.

وی در ادامه با هشدار به اماکن ورزشی، در صورت مشاهده هرگونه نقص بهداشتی، ابتدا اخطار غیربحرانی با مهلت مشخص صادر می‌شود و در صورت عدم رفع نقص، اخطار پلمب صادر و استخر پس از ۴۸ ساعت پلمب می‌گردد.

همچنین در مواردی که کیفیت آب غیر استاندارد باشد، اخطار بحرانی صادر و استخر به‌طور فوری پلمب خواهد شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، گزارشات خود را از طریق سامانه رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت با شماره تماس ۱۹۰، سامانه شبکه با شماره ۶۵۲۲۱۲۱۶ و یا از طریق وب‌سایت شبکه به آدرس https://shahriar.iums.ac.ir/ ثبت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو کردن