به گزارش خبر شهربار،کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت درمان شهریار در روز چهارم شهریور مصادف با اربعین حسینی؛ با حضور در مراکز پخت و بسته بندی نذورات و اقلام پذیرایی موکب ها و ایستگاه های صلواتی ؛ بهداشت محیط؛ بهداشت فردی و سلامت مواد غذایی را مورد نظارت نظارت قرار دادند.
کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهریار در این برنامه نسبت به آموزش چهره به چهره متصدیان و مسئولین این مراکز در زمینه سلامت مواد غذایی مورد استفاده، در کلیه مراحل تهیه و طبخ نذورات و بسته بندی اقلام اقدام نمودند.
استفاده صحیح از ظروف یکبار مصرف بهداشتی و دارای مجوز و استفاده از یخ بهداشتی، مورد نظارت دقیق کارشناسان قرار گرفت.
نظارت و کنترل بهداشتی بر آب آشامیدنی و انجام کلرسنجی و نمونه برداری آب و بازدید و کنترل سرویس های بهداشتی بین مسیر نیز توسط کارشناسان بهداشت محیط و مطابق با دستورالعمل های مربوط به این حوزه انجام گرفت.
نظارت شبکه بهداشت و درمان بر سلامت موادغذایی و نذورات توزیع شده در موکب و ایستگاههای صلواتی در آیین عزاداری اربعین حسینی.
ثبت دیدگاه