حدیث هفته
* امام رضا (علیه السلام) فرمودند:"‏‏مَنْزلَةُ الْفَقیهِ فی‏‎ ‎‏هٰذَا الْوَقْتِ کَمَنْزِلَةِ الانْبِیاءِ فِی بَنی اِسْرائیلَ.‏" ... >>> منزلت وجایگاه "فقیه" در این زمانه همچون منزلت پیامبران در بنی اسرائیل است. عوائد (نراقی) ص186 ...

دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Monday, 29 April , 2024 ساعت ×
عدم تناسب سهمیه آرد تخصیصی به نانوایان با نیاز مردم اسلامشهر
  • تیر ۱, ۱۴۰۲ ساعت: 13:57
  • شناسه : 8577
    8
    رئیس اتاق اصناف شهرستان اسلامشهر گفت: سهمیه آرد اختصاص یافته به نانوایان در شهرستان اسلامشهر پاسخگوی نیاز شهروندان نیست.
    ارسال توسط : منبع : خبرگذاری فارس
    پ
    پ

    به گزارش خبرشهر،علیرضا جهانگیر فرید رئیس اتاق اصناف شهرستان اسلامشهر عصر امروز به مناسبت فرا رسیدن روز ملی اصناف در نشست با خبرنگاران که با حضور اعضای هیئت رئیسه اتاق اصناف اسلامشهر در محل سالن جلسات این اتاق برگزار شد، اظهار کرد: سهمیه آرد اختصاص یافته به نانوایان در شهرستان اسلامشهر متناسب با جمعیت این شهرستان نبوده و پاسخگوی نیاز شهروندان نیست.

    وی افزود: در شهرستان اسلامشهر با جمعیت بالغ بر ۷۰۰ هزار نفر، تعداد ۴۷۰ واحد صنفی نانوایی فعالیت می کنند که با افزایش سهمیه آرد تخصیصی به این نانوایان می‌توان نان مورد نیاز شهروندان را به راحتی پاسخ داد و در این زمینه با توجه به اینکه اتحادیه مربوطه هیچ مسئولیتی ندارد، فرمانداری شهرستان برای افزایش سهمیه آرد و تعداد واحدهای نانوایی باید تدابیری را اتخاذ کند.

    رئیس اتاق اصناف شهرستان اسلامشهر تاکید کرد: در دوران شیوع بیماری کرونا صاحبان مشاغل و واحدهای صنفی آسیب‌های فراوانی دیدند ولی مورد حمایت هیچ ارگان و نهادی قرار نگرفتند و علیرغم تمام مشکلات بر اساس وظیفه انسانی و روحیه نوع دوستی در بحث امدادرسانی در حوادث مختلف مانند زلزله خوی و سیل فیروزکوه با کمک های نقدی و غیر نقدی خود و با تهیه بالغ بر ۵۰ کانکس و هزاران بسته معیشتی به یاری هموطنان خود شتافتند و کمک رسانی کردند.

    جهانگیر فرید گفت: با توجه به برنامه های دولت در جهت آزادسازی قیمت اجناس و کالاهای مصرفی مردم، اصناف و کسبه شهرستان در بحث تهیه و تامین کالاهای اساسی و مایحتاج عمومی شهروندان با تدابیر و برنامه های مجموعه اتاق اصناف و اتحادیه های صنفی تحت پوشش اقدامات لازم را انجام دادند تا کمبودی در سطح شهر ایجاد نشود.

    وی با اشاره به تبلیغات محیطی که توسط برخی از واحدهای صنفی آرایشگاه های زنانه در برخی نقاط شهرستان انجام شده، افزود: متاسفانه برخی افراد بدون توجه به قوانین کسب و کار و مباحث مدیریت شهری اقدام به برخی تبلیغات در سطح شهر کرده اند که ما و مجموعه اتحادیه مربوطه هم نسبت به این امر انتقاد داریم اما متولی پیگیری برخورد با این گونه افراد دیگر دستگاه ها هستند که باید برخورد کنند که در این زمینه اقداماتی در سطح منطقه صورت گرفته است.

    جهانگیر فرید با اشاره به راه‌اندازی درگاه ملی صدور مجوزهای کسب و کار گفت: با راه اندازی درگاه ملی صدور الکترونیکی مجوزهای کسب و کار، اختیارات اتحادیه ها سلب شده و بدون رعایت حقوق کسبه و اصناف برای افراد متقاضی مجوزهای کسب و کار صادر می شود، که ادامه این روند زمینه ورود مشکلاتی می شود که جبران آن بسیار سخت خواهد بود.

    وی با بیان اینکه بیش از ۳۰ هزار واحد صنفی در شهرستان اسلامشهر فعالیت می کنند، تصریح کرد: در مجموعه اتاق اصناف شهرستان اسلامشهر ۳۳ اتحادیه صنفی در حوزه های خدماتی، تولیدی و توزیعی فعالیت دارند و بر اساس دستورالعمل های قانونی بر نحوه فعالیت کسبه و اصناف تحت پوشش نظارت می کنند و با توجه به محدودیت منابع انسانی تنها با ۴ بازرس بر تخلفات احتمالی صنوف و شکایات مردم از کسبه رسیدگی می شود و در بسیاری موارد اعضای هیئت رئیسه اتحادیه ها و اتاق اصناف از واحدهای صنفی بازدید می کنند.

    رئیس اتاق اصناف شهرستان اسلامشهر خاطرنشان کرد: در شهرستان اسلامشهر واحدهای تولیدی و صنعتی متعددی فعالیت دارند که تولیدات آنها در سطح کشور و بازارهای بین المللی حرفی برای گفتن دارند و محصولات آنها به کشورهای خارجی صادر می شود، این شهرستان در حوزه تولید لبنیات، صنایع چوب، کیف و کفش ورزشی و پوشاک از ظرفیت ها و پتانسیل های بالقوه ای برخوردار است که در صورت حمایت بیشتر از این واحدها می‌توانند علاوه بر اشتغالزایی فرصت های اقتصادی خوبی جهت ارزآوری برای کشور فراهم آورند.

    اصناف از مظلوم ترین قشر جامعه هستند 

    وحید مهرپویان طارانی رئیس اتحادیه قالیشویان و عضو اجلاس اتاق اصناف شهرستان اسلامشهر هم در این نشست با اشاره به مظلومیت اصناف، اظهار کرد: بنا به فرموده مقام معظم رهبری کسبه و بازاریان سربازان خط مقدم جنگ اقتصادی هستند و همواره در مظلومیت به سر می‌برند و خدمات آنها در جامعه دیده نمی شود.

    وی با اشاره به قوانین مربوط به فعالیت اتاق اصناف و اتحادیه ها، بیان کرد: در بحث عدم وجود بازرس کافی برای نظارت بر اصناف بر اساس قانون منابع مالی مشخص شده، که از محل جرایم شهرستانی یک سوم درآمد جرایم اتاق اصناف بابت تامین منابع درآمدی بازرسین اختصاص داده شده ولی متاسفانه از سال ۱۳۹۲ تاکنون در این حوزه اتاق اصناف هیچ درآمدی نداشته و تنها از محل منابع داخلی قادر به تامین ۴ نفر بازرس در شهرستان بوده است.

    رئیس سابق اتاق اصناف شهرستان اسلامشهر با تاکید بر اینکه کاسب آخرین حلقه زنجیره گرانی است، خاطرنشان کرد: در بحث شیوع کرونا قریب به ۵ هزار واحد صنفی در شهرستان اسلامشهر آسیب دیدند و با توجه به نوسان قیمتها و تحریم‌های اقتصادی با افزایش قیمت محصولات تولیدی از سوی شرکت‌های تولیدی، کسبه در آخرین مرحله در تیررس مردم قرار می گیرند و همواره مورد اعتراض مردم هستند، در صورتی که ایراد و مشکل گرانی در مراحل قبل از عرضه است.

    با ثبت نظرات و نکت های خود با ما همراه باشید

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.