حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1611 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 57×
مسیر انتخاب| راهبرد فعلی رسانه‌های اصلاح‌طلب در قبال اصولگرایان
  • مرداد ۴, ۱۴۰۲ ساعت: 14:33
  • شناسه : 8925
    گروه‌ها و احزاب سیاسی فعالیت خود را برای حضور موثر در انتخابات دوازدهم مجلس شروع کرده‌اند که در این گزارش به نحوه مواجهه رسانه‌های اصلاح‌طلب با جریانات اصولگرا پرداخته‌ایم.
    ارسال توسط : منبع : خبرگذاری فارس
    پ
    پ

    به گزارش خبرشهر،مسیر انتخاب: روزنامه اعتماد تیتر یک امروز خود را اینگونه انتخاب کرده است: « پاستور در برابر بهارستان و عدلیه» که زیر تیتر «بستن شمشیرهای اصولگرایان از رو لیدرهای جناح راست به صف می‌شوند» برای این تیتر در صفحه اول این روزنامه نقش بسته است.

    همین روزنامه در صفحه یک دیروز خود گزارشی مفصل با عنوان «دعوای درونی» منتشر کرد و پیرامون اختلافات جبهه پایداری با قالیباف و رویکرد تقابلی دولت و مجلس و … تحلیل های مفصلی منتشر کرد. این روزنامه در برهه ای که مجلس در حال بررسی پیشنهاد تحقیق و تفحص از اوقاف بود نیز تیتر «اختلاف اوقافی اصولگرایان» را برای تشریح ماجرا انتخاب کرد.

    چنین رویکردی تنها در روزنامه اعتماد منحصر نیست.

    «اختلاف اصولگرایان در فتح بهارستان»

    «اختلاف اصولگرایان در فتح بهارستان»، تیتری بود که روزنامه اصلاح طلب «آرمان امروز» در صفحه اصلی خود قرار داده بود. این روزنامه در بخشی از گزارش خود نوشته: کارشناسان سیاسی معتقدند اگر اصلاح طلبان وارد انتخابات نشوند اصولگرایان به جمع بندی نخواهند رسید ولی با توجه به مصاحبه‌ها و شکافی که بین اصولگرایان به وجود آمده است، حتی با آمدن اصلاح‌طلبان هم آن ها به جمع‌بندی نخواهند رسید.

    «واهمه راست از راست»

    روزنامه شرق با انتشار گزارشی با عنوان «واهمه راست از راست» نوشت: مجموعه اصولگرایان  طیف‌بندی مختلف در قالب عبارت «جریان راست» دارند آن ها تحت عنوان راست رادیکال ( پایداری)، راست میانه ( قالیباف و حدادعادل)  و راست نو( لاریجانی) دارد. بر اساس گزارش‌های موجود شکاف در میان جریان راست به گونه‌ای است که همه آن ها می‌خواهند فهرست جداگانه‌ای برای انتخابات داشته باشند.

    شریان رقیب یا رفیق شانا؟

    شرق در گزارشی دیگر راجع به تاسیس شبکه شریان نوشت و آن را رقیب احتمالی شانا دانست. در این گزارش آمده: در ماه‌های اخیر خبر تولد تشکل‌های جدید در جریان اصولگرایی نیز شنیده شد. یازدهم اسفند ماه سال گذشته نخستین مجمع عمومی «شبکه راهبردی یاران انقلاب اسلامی» که به اختصار «شریان» نام برده شد، خبرآنلاین در گزارشی عدم حضور چهره‌های حاضر در شریان در مجمع عمومی «جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی» را نشان از واگرایی و فاصله گرفتن «شریان» از «شانا یا همان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب» و چهره‌های آن دو از هم اعلام کرد.

    نشر پرتکرار توصیه باهنر به اصولگرایان

    سخنان باهنر در جلسه شورای وحدت و توصیه به وحدت نیروهای انقلاب اسلامی نیز برای رسانه های اصلاح طلب معنی اختلاف می داد. سایت «انتخاب» سخنان باهنر را تعبیر به وجود اختلاف کرد. باهنر در جلسه شورای وحدت گفته بود: «اختلاف در اصلاح‌طلبان هم وجود دارد، اما در اصولگرایان این اختلاف اذیت‌کننده است. ما باید همه تلاش‌مان را برای وحدت و دوری از تفرقه در جریان انقلابی به‌کار بگیریم.»

     اختلاف احتمالی لیست های ائتلافی

    روزنامه  «آرمان امروز» نیز نوشت: «رفته رفته اختلافات درون اردوگاهی برای سهم‌خواهی و تعداد افراد در لیست‌های ائتلافی، بیشتر خود نمایی می‌کند. البته ناگفته نماند که برخی طیف اصولگرا در تهیه لیست انتخابات دوره یازدهم اختلافات زیادی داشتند به‌خصوص با طیف تندرویی که با نام «جبهه پایداری» خوانده می‌شود.»

    بازنشر سخنان بادامچیان

    روزنامه «آرمان امروز» به قسمتی از سخنان بادامچیان استناد کرده و خاطرات ایشان با «آقا تهرانی» را با تیتر اختلافات داخلی اصولگرایان بازنشر کرد.

    اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفته بود: «در مورد پایداری‌ها هم ما عالمی داریم با آن‌ها، ما در جلسه‌ای در همان زمان به دفترشان رفتیم و قرار شد براساس شاخص‌هایی که مطرح شد ما چهره‌هایی را معرفی کنیم، دیدیم این‌ها شصت نفر را معرفی‌کردند که در این شصت نفر یک نفر از موتلفه نبود. به آقای آقا تهرانی گفتم انصافاً در این شصت نفر یک جوان یا یک مسن یا هرکسی که شما می‌گویید نبود که شما در لیست تان بگذارید که آقا تهرانی گفت؛ تورو به خدا دست از سرم بردار، گفتم باشد.»

    تمرکز برای شکست وحدت اصولگرایان

     مجتبی ثابتی فعال سابق دانشجویی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به فعالیت اصلاح طلبان برای ورود به انتخابات مجلس، گفت: جریانات سیاسی اصلاح طلب که در سال های گذشته راهبرد تحریم انتخابات را در پیش گرفته بودند، امسال تصمیمی جدی برای ورود به انتخابات مجلس گرفته اند و تلاشی برای ورود به مناسبات سیاسی دارند. راهبرد اصلی اصلاح طلبان برای ورود به انتخابات مجلس نیز تخریب نهادهای انقلابی و تلاش برای شکست وحدت آن ها است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.