به گزارش خبرشهر،طی روزهای گذشته مسئولان وزارت علوم از تدوین «بسته سیاستی انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری دانشگاهها» خبر دادند، بستهای که قرار است به شور انتخاباتی در فضای جامعه با نقشآفرینی دانشگاهیان کمک کند.
هرچند بهگفته معاون فرهنگی وزارت علوم برنامه انتخاباتی دانشگاهها از ۱۶ آذر و با برگزاری برنامههای مختلف آغاز شده است اما ابلاغ این بسته میتواند برنامههای انتخاباتی و حضور نمایندگان و کاندیداهای مجلس را در دانشگاهها تسهیل کند.
جعفرپور، قائممقام معاون فرهنگی وزارت علوم، درباره جزئیات این بسته گفت: در این بسته سیاستی حدود ۲۰ اقدام برای دانشگاهها مشخص شده است البته این بسته، بستهای راهبردی و بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری و ۴ اصل مهم ایشان درباره انتخابات “سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت” تدوین شده است.
وی گفت: بر این اساس شعاری با عنوان “مشارکت حداکثری در رقابت سالم” را برای فعالیتهای انتخاباتی دانشگاهی در نظر گرفتیم. این ۲۰ اقدام همه ارکان دانشگاه را درگیر انتخابات میکند و کمک میکند فضای دانشگاه و بهویژه بستر لازم برای فعالیت تشکلهای دانشجویی، اساتید و کارمند برای تقویت مشارکت در انتخابات فراهم شود.
جعفرپور با اشاره به اینکه برنامههایی چون کرسیهای آزاداندیشی، تریبونهای آزاد و… حضور کاندیداها و نمایندگان را در دانشگاهها فراهم میکند، افزود: کاندیداها میتوانند با حضور در این نشستها، برنامههای خود را ارائه دهند و اساتید و دانشجویان از آنها درباره برنامههایشان سؤال کنند. با این بسته و برنامهها درِ دانشگاه بهروی کاندیداهای انتخاباتی باز خواهد بود و کاندیداها میتوانند از ظرفیت دانشگاهها استفاده کنند تا با رویکرد عقلانی، منطقی و مبتنی بر گفتوگو به سؤالات اساتید و دانشجویان پاسخ دهند و این مسئله به الگویی برای سایر بخشها برای استفاده از ظرفیت سایر بخشها در مشارکت تبدیل شود.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار میشود.
ثبت دیدگاه